AVUI RAINY SERIES



Ja ho va dir el Jaume la setmana passada "faci sol o plogui".........doncs plogui.

El Jaume, el Coke i jo mateix ens hem trobat a l'aparcament de les aigües a les 13:40 per fer les series dels dimarts. Quan hem arribat només hi havia 2 cotxes aparcats, i durant l'entrenament no ens hem creuat gaires corredors. Però és un dels avantatges d'entrenar en companyia, que no et fas enrere tot i que les condicions no siguin les millors.

Durant els primers km d'escalfament hem aprofitat per parlar sobre la duració de les series, discutiem entre fer-les de 1.000 o de 1.500 quan ens hem trobat el Pau, que ens ha explicat que ahir va fer sortir fum a la cinta del seu gimnàs (10km en 39 min). Al final ens hem decidit per les de 1.500, que no podem quedar-nos enrere.

En total hem fet 3 x 1.500 i una final de 1.000 amb ritmes entre 4:09 la primera i 3:45 la última, segons el meu garmin. El del Coke dirà que hem anat a 3:20.

Se m'han fet força més dures que les de 1.000, i ja veig que la setmana que ve hauré de lluitar amb el Jaume per no augmentar-les a 2.000. I es que ja ho diu el personal trainner del Ferran "bàsic consolidar". Avui els estiraments a casa, cosa poc recomanable.

Al final han sortit 13,5km amb un entrenament de qualitat. I la sensació de córrer entre núbols baixos, amb un paisatge més propi del nord, i gairabé sols ha estat molt agradable.

Demà em toca descansar que durant els dies de festes s'haurà de cremar tot el que ingereixi, que no serà poc.

La mirada del tigre....quan el Coke et mira així és
que et caurà un "hachazo"

Avui cau rentadora fijo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada